Oferte si preturi
Fa o rezervarea:
+373 60 663 773
Dacia
Restaurantul este situat în inima sectorului Botanica din capitală
Restaurantul "Dacia" este situat în inima sectorului Botanica din capitală, fiind un local select creat în mod special pentru festivităţi, recepţii, nunţi, evenimente corporative, prezentăti şi alte genuri de evenimente
Silver Hall
360 Tour
Golden Hall
360 Tour
Elemente
360 Tour
Restaurantul "Dacia" Vă aşteaptă cu drag.
Va oferim cele mai mici prețuri si cele mai mari reduceri din capitală. Pentru că ne dorim ca evenimentul mult dorit să fie alături de noi.
Nunți

Fiecare nuntă este unică! Porniți de la povestea voastră, de la dorințele și ideile voastre. Haideți să ne cunoaștem și să facem din nuntă dvs un eveniment memorabil!
Conferințe.

Un business de succes se bazează pe o legătură strânsă între partenerii de afaceri.Un business de succes se bazează pe o legătură strânsă între partenerii de afaceri.
Botezuri

Bebelușul dvs merită răsfățat cu o petrecere specială! Pentru că știm cât de important este pentru primul eveniment din viață celui mic, avem pregătite meniuri deosebite și o atmosfera de vis!
Evenimente corporate
Orice eveniment din compania dumneavoastră va căpăta valoare în sălile Dacia. Sălile noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate și vă oferă soluții personalizate.